Köögivilja töötlemine



Töötleme enamjaolt oma põldudel keskkonnasõbralikult kasvatatud köögivilja.

Aedvilja töötlemise viisid: 

  • esmane töötlemine (koorimine, tükeldamine, riivimine);
  • kuumtöötlemine (keedupeet, kartuli-porgandikuubikud, riivitud keedupeet vaakumpakendis);
  • kapsa hapendamine ja pakendamine;
  • köögiviljakonservide tootmine, millest suurema osa moodustavad mädarõikakonservid.

Sagro aedvilja töötlemise osakond on tunnustatud alates 2003. aasta märtsikuust ja kogu tootmisprotsess on allutatud rangele kvaliteedikontrollile. Viimastel aastatel oleme täiustanud tootmismasinaid – meie eesmärk on suurendada toodete mahtu ja parandada kvaliteeti.  

Köögivilja heade omaduste paremaks säilitamiseks oleme rekonstrueerinud ka köögiviljahoidla.

Pakume erineva suurusega pakendites aedvilja nii kauplustele kui ka HoReCa sektorile ja hulgiladudele.


 

Aedvilja töötlemise osakonna juhataja on Ene Pajundi (telefon +372  526 5823).

Tellimist ja müüki juhib Aivar Suppi (telefon +372 501 7806).

Hoiu 16, Laagri, 76401 Harju maakond, telefon 679 6778.